...geng mengintai...

Monday, April 16, 2012

Ucapan Terima Kasih

Assalamualaikum..

Semalam merupakan hari lahir yang terbaik pernah berlaku dalam hidup aku.. Banyak kejutan yang aku terima.. Aku juga dapat beberapa hadiah in which I'm not gonna share that story in this entry because this is a special entry untuk mereka-mereka yang mengucapkan ucapan hari lahir untuk aku.. 


Overall, I received 539 which birthday wishes posted on my timeline, lots of PM kat my FB, several calls as well as messages birthday di HP.. Thanx so much untuk semua rakan-rakan FB yang wish birthday.. Maaf kerana tidak berkesempatan untuk membalas kembali ucapan kalian.. So, entry ini adalah entry khas ucapan terima kasih aku yang tidak terhingga atas ucapan hari lahir aku semalam.. I really appreciate it so much.. Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih.. It really made my day yesterday.. Seronok sangat.. Thank you so much guys.. 

Really amazing editing right?? Ini adalah hadiah birthday oleh blogger Lelaki Berkaca Mata.. Kalau nak baca entry itu, boleh click kat entry ini [ Selamat Ulang Tahun Kelahiran DA ] Thanx so much Zac.. I love it..

Bicara DANIEL ADIE: Sangat terharu.. Terima Kasih Daun Keladi.. Tahun Depan Jangan Lupa Ucap lagi.. 


5 comments:

syAzAnA said...

fuyoo. pemeslah abg adie saya ni! heeeee~

Zac Rega said...

Alahaii. Ta amazing mana pun. Hehehe. Thanksss publish photo tuh kat entri ni. Semoga sihat selalu abg adie, and take care :)

NIZAM said...

whoa! siap ada sayap tu. :))

zizidiazora said...

now you know who you are...

Aliff Haikal said...

whoaaaaaaaaaaaaaaa terbaik gambaq ni :)

happy belated birthday abg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...