...geng mengintai...

Thursday, April 19, 2012

Model Perodua Myvi Elegance

Assalamualaikum..

Asyik-asyik bila nak memperkenalkan model kenderaan terbaru, mesti nak gunakan khidmat female models dengan pakai skirt pendek.. Ish Ish Ish.. Tak elok tu.. Apelah salahnya sesekali menggunakan khidmat male models lak kan.. Model lelaki pon berbakat juga dalam mempromosikan kereta baru ni.. Tak percaya? Cube tengok gambar-gambar ni..





 Model: DANIEL ADIE
Kereta: Koleksi SENDIRI
Pakaian: Koleksi SENDIRI
Make Up: Touch up SENDIRI
Photographer: Amir Naufal

Haaaa...kan aku dah cakap..lelaki pon boleh la promosikan kereta.. Ingat perempuan je ke boleh.. Lagi satu, bila pakai model lelaki ini, boleh cut cost jugak.. Dah semuanya dari koleksi sendiri kan..haha.. Oh ye, Walaupon aku telah test drive Proton preve dan akui kehebatannya.. Tetapi, Danielyta tetap di hati hamba...

Bicara DANIEL ADIE: Baru lepas servis Danielyta untuk KM yang ke 20000.. Dah banyak jasa Danielyta pada aku..

13 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

20000 km dah ? Pergh~ Sakan jalan :D

izfanora said...

propaganda barat.. biasa r.. wanita tue kan hiasan dunia..

Anasyg said...

saya dengan ini menasihatkan adie - janganlah pose terkangkang ^^ tak molek - hehe

syakila BumBum said...

=,=...yupp saya sokong...

ADfeez said...

dr blkg tade?

Radin87 said...

waahh.. pasaran kereta versi Malaysia. hehe :D

Syakir Rahman said...

hahaha...ok dah... tp background basement tuh cm kureng skit.. kalo wat kt showroom lg nmpk myerlah :D

syiqah shahar said...

selalu singgah blog ni ta pernah tinggal jejak.. kali ni nak tinggal jejak

khalila ishak said...

lame x lawat adie kat sini ^_^. nak tggu adie jd cover majalah plak pasni. heheh

luqman zakaria said...

gambar first paling semard~

PiekaSahaja said...

style gila semua gambar tue.. hehe :)

KUSAI said...

Yup mmg tak dinafikan mmg byk iklan mesti msti gne model female...ksian kat model male ...semput duit nak masuk poket....hahahaha...sbnr model lelaki okey ape...:)

e_ziey said...

pakat berapa jam mung tggu park ni kosong.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...