...geng mengintai...

Monday, March 5, 2012

Yang Mana Satu??

Assalamualaikum..

Lama gila aku tak pergi tengok wayang!! Ada beberapa movie yang aku rasa best untuk aku tonton tetapi dek kerana masa yang mostly memang tidak sesuai untuk aku pergi menonton, makanya aku tidaklah pergi menonton lagi.. 

Dengar cerita Adnan Sempit 2 dah berjaya mengutip lebih dari RM6.2 juta!! Impressive.. Plus, bile aku baca review kat blog-blog, semua kata sangat best.. Maka, rugilah aku kerana belum berkesempatan untuk menonton filem ini.. 

Manakala file Cinta kura-kura mendapat respond yang positive dari bloggers.. Plus, aku rasa filem ini lain dari filem yang lain.. Lainnya sebab kura-kura boleh bercakap..tu je pon.. Dan aku dapat rasakan cerita ini merupakan cerita cinta yang comel.. So, rasanya aku kene tengok filem ni..

Moreover, aku dah lama sangat tak tengok filem antarabangsa.. The last movie that I watched was " Man On A Ledge".. It was awesome!! So, ada sape-sape boleh suggest tak filem antarabangsa yang best yang sangat sesuai untuk aku tonton dalam masa terdekat ini..??       

Bicara DANIEL ADIE: Suruh abang sulung download je la nanti..                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

17 comments:

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

the lorax. 10/10 .. superb. !!!!!!!!!

awek retro said...

awek pun lame da tak tengok wayang..last wayang..2 tahun lepas...ish lame sangat tue..jom turun KL..awek belanje...

cik maisharah said...

jagn tgok cinta kura kura..memang ade sweet comel sikit je..tp jalan cerita slow..ngntok huhu

Mohd Khairi Khadzir said...

this weekend ni kot bru aku nk pg tgk cite nih.. dpt tiket free cinta kura2 hehe ... (^__^)

zizidiazora said...

try filem horror The Devil Inside.. jom....

Eyda Dania said...

tgk due2...ala..tiket wyg bkn mahal mne pon kan..haha

Pezol Stylez said...

tgok dua2 la adie...best

Az Meeda said...

tengok dua2 je senang citer

Maya Zhang Ai Ly said...

Emmmm....da lama sgt gak ni tak pg tgk wayang...herrmmmm...

luqman zakaria said...

nak tengok the lorax la!! tapi x berkesempatan lagi neh..hohoh~

Fiq Fikri said...

yang cinta penyu tu ko beli CD je la ahhaha adnan sempit tu boleh la bg aku,pendapat aku la..kdg2 terpaksa aku nk gelak tgok citer tu ahhaha

rouh adi said...

cube la tengok citer ghost rider II plak...huhu..best kot..a lottttt of improvement dari first punyer...

Mysara Ab Rahman said...

dua2 movie ni sy dh tgk n dua2 best!
stiapnyer ada keistimewaan n kepuasan tersendri...:)

ayie said...

yeke best..nak tgok la

Terbang Bersamaku said...

blum berkesempatan lagi nak tgok dua2 movie nie..uhuhu..busy..

eh poster dua2 movie tue macam ade persamaan eh..satu ade motor, satu lagi skuter..=)

mohd041011 said...

Kalau omputih john carter kot atau the lorax +_+_

khalila ishak said...

sy pun dah lame x tengok wayang taw. huhu. last tgk movie, cuti bila tah. tgk cite Journey2 The Mysterious Island

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...