...geng mengintai...

Wednesday, March 28, 2012

Fakta Nombor 1 2 3

Assalamualaikum..

Agak lama aku tidak mengupdate entry baru di blog aku ini.. Memang la semua orang diberi masa 24 jam kan.. Akan tetapi, dek kesibukan yang melampau plus nafsu istirehat yang mencuba untuk merajai diri membuatkan hati kecil ku berkata bahawa 24 jam itu tidak cukup.. Tapi itu adalah cabaran yang harus aku pikul dalam menjalani kehidupanku..

Entry kali ini aku ingin berkongsi fakta nombor untuk minggu ini.. Erk..macam tiap2 minggu je ada fakta nombor dalam blog aku ni kan.. Bukan ape, minggu ni aku rasa antara minggu yang paling sibuk.. 




Cube bayangkan anda menerima memo yang mengarahkan anda untuk menghadiri 2 kursus pada tarikh yang sama dan di 2 negeri yang berbeza.. How on earth I could possibly be at two different places at the same time kan?? Tapi, tu yang bestnye.  



Buat pertama kalinya aku ditugaskan untuk menghadiri kursus selama 5 hari!! Can you imagine it?? Dari isnin sampai hari jumaat kene pergi kursus.. Peh! Memang terbaik lah.. Actually the 1st course that I attended at Politeknik Port Dickson dah habis yesterday.. And hari ini sambung untuk yang online learning pulak.. Sampai lah hari jumaat.. Sekali lagi.. BEST kan??


Dalam masa seminggu, aku ada 9 kelas ye.. Yang paling bestnye, seminggu ni aku tidak masuk kelas.. Dan yang tersangat best, aku kene ganti kelas.. Sangat best kan?? Dah pening dah bile nak ganti kelas-kelas tu semua.. Tapi takpe, pandai la aku nak selit-selitkan masa.. Buat pelajar-pelajar aku yang membaca entry ini, 'JANGAN PANDAI-PANDAI BUAT KONKLUSI BAHAWA KELAS MINGGU INI BATAL TERUTAMA KELAS DHF1 DAN DSB1A!!' Selagi saya tidak call kata kelas batal, selagi tu kelas ada ye.. Bukan ape, nanti mereka merindui aku.. Erk..kite teruskan dengan nombor yang seterusnya..


Korang sedar tak yang sebenarnya entry ni macam entry yang buang masa je kalian baca sebab tiada ape-ape manfaat pon yang kalian dapat dari baca entry ini?? Terima kasih la ye sebab sudi bace entry entah ape-ape plus sekadar aku curi masa untuk update entry baru untuk mengelakkan dari blog aku bersawang.. 

Bicara DANIEL ADIE: Aku perlukan ketenangan... Nak pergi pulau lagiiiii.....



10 comments:

shark said...

waaa.
leh main nombor ni bro:p

nuryn radzuan said...

what? ganti kelas? alamakkkkkkkk!

Rtp Farra Arisha said...

oh, you've had busy days in these few days. okay you need enough rest! weee.

cik ziqa said...

ouhh sama dgn lect English kitaorg. minggu ni tade kelas langsung, padahal esok ada final english ni.

huu. :(

cik eka said...

selamat kelas gn miss hafizah
tak de kelas ganti ag dah
penat
cukop le sem lepas pack dgn kls gnti
heheh

Mra Mastura said...

alaa xyah la kelas ganti. xyah ea xyah ea sir? :P

zizidiazora said...

itu lah bezanya orang bekerja dengan orang yang tidak bekerja dan itu lah bezanya menjadi pensyarah dengan cikgu sekolah so selamat bekerja ye adie. hehehe.....

luqman zakaria said...

5 hari kursus?? T__T...mesti best~~haha

FL blogh0use said...

kreatif ! =))

steffany daph said...

ngehehe, best la semingu xda klas, pastu ada klas ganti pula. aih, terbalik .pling best, kursus tu (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...