...geng mengintai...

Wednesday, February 29, 2012

Model Lelaki Dicari..

Assalamualaikum..

Last night, I received this message..


The third time dah nie.. Kalau kat area Melaka je, nak la jugak join walaupon kene bayar RM50.. Tetapi, masalahnya perjumpaan and latihan pukul 8.00malam, di Danga Bay Johor , tapi aku  dapat message pukul 7.12malam dan aku kat Telok Mas, Melaka.. Sangat la sempat kan nak pergi sane..huhu.. Gigih la mereka ni invite aku jadi model mereka..kagum! 

Bicara DANIEL ADIE: Buat sesuatu yang mendatangkan hasil untuk masa hadapan...

21 comments:

shark said...

yilek bro..
nnti ada ler tu selingan kt melaka..
mmg kompom ko dpt punya pastu:)

Aliff Haikal said...

tahniahh ! :)
argh agak kot kalau gigih nak ke danga bay tu waktu dalam 45 minit . kan .

ZWAN SABRI said...

Adie, x boleh tolak ye sebab dalam sms tu tulis WAJIB! hehe

Rtp Farra Arisha said...

alhamdulillah. itu namanya rezeki nan manis datang dengan bertumpuk2. congrats btw!

Pezol Stylez said...

xpe..len kali ckp awl2 je kt diorng..bru sempat nk p

DanieL AdiE said...

@Aliff Haikal

~ Itu lah pasal..sangat lah sempat kan...

DanieL AdiE said...

@ZWAN SABRI

~ Alaaaa...dah tak datang...maka, BERDOSA la nie???

DanieL AdiE said...

@Rtp Farra Arisha

~ Erm..tak sempat la arisha...huhu

DanieL AdiE said...

@Pezol Stylez

~ Jauh sangat la...kat Danga Bay tu...

khalila ishak said...

rezeki tu adie. hehe... tp nak buat cmne.... dh terlambat dpt tau

Rozuan Ismail said...

msg lmbt mana sempat nak g kan

Z.I Zam Ijam said...

tahniah rezeki anda bnyak meskipun tak berkesempatan untuk kutip rezeki tu ;)

zizidiazora said...

tak pe la hilang 1 peluang insyaallah akan datang lagi banyak peluang yang lain....

ala biasa la tu kan kerja2 orang profesional tu... hati2 adie jangan sampai pisang berbuah 2 kali. sekali pegi habuk pun tarak.... menyesal xguna nti...

Puan Besar Shag Yahaya said...

Burghhhhhhhhh~ Gila best tapi dah bukan rezeki kan. InyaAllah nanti ada lah tu rezeki lain mai ;)

Khairiz said...

ada bakat la tu, tu depa dok invite adie je...

mr.syazwan said...

PERJUMPAAN TALENT BARU FUUYOOO MLM ESOK KHAMIS JAM 12 TGH MLM DI DATARAN MERDEKA, SILA BAWAK PAYUNG (if hujan) KEHADIRAN WAJIB.. BAWA TOPIK HANGAT TUK DI GOSIPKAN..

i da bg tahu 12 jam lbh konpem sempat dtg kan? no more excuses hahaha

=_=

ayie said...

abang kucing berjalan :P

hawiz said...

terbaiklah..

daimpressive said...

agak2 aku layak tak, aku pon hensem juge, mcm nabil raja lawak, keh3x...
jalan2 dari: http://suaraserak.blogspot.com
Serak Itu Suatu Abstrak. Nampak Nyata. Boleh Dirasa. Kedengaran Ada. Tapi Fizikalnya Tiada.

emy zulaiha said...

eh mcm mane tue...kate dlm tue kehadiran wajib? ahaha

Maya Zhang Ai Ly said...

Congrates Adie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...