...geng mengintai...

Thursday, June 30, 2011

BLOG DANIEL ADIE dalam MAJALAH InTrend JUN 2011

Assalamualaikum...

Malam nie aku terkejut besar! Ade beli x majalah nie...?

EDISI JUN 2011
Kalo berkesempatan, bole la singgah mane2 kedai yg jual majalah and beli majalah nie.. Sbb ape?? Haa.... Sebb nia la...

 BLOG DANIEL ADIE!! 

I was extremely shocked! Sungguh x sangke blog aku yg x seberape nie bole masok dlm majalah In Trend! Aku rasa sangat terharu.. Alhamdulillah.. X sangka, blog kecil nie bole masok majalah besar... Special thanx to the person who in charge in this column ya kerana memilih blog aku utk edisi Jun 2011..

Aku pon nak bertrime kasih pada Miss Zue Zoey kerana tag pic nie... Aku dpt tau pon melalui dia la.. Thanx sgt2!! Kalo dia x bgtau, mmg aku x tau la..huhuhu... 


Ok.. Tu je nak share utk entry kali nie.. Esok mmg plan nak kuar ngan my lil sis.. Perkara pertama nak buat adalah utk mencari Majalah InTrend nie..!! hahaha... Excited2..!


p/s: Remaja Edisi Mac.. In Trend Edisi Jun..

Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday # 5

Assalamualaikum..


p/s: Fine! Aku pura-pura tido tp, kucing tu TIDAK berpura-pura ya.. 

Tuesday, June 28, 2011

Soalan dari STUDENT aku...

Assalamualaikum..

I just reached home, tukar baju and then terus on9.. Ade sesuatu yang aku sangat nak share ngan kamu semua.. Tadi masa aku masok kelas tingkatan 2, aku diminta oleh seorang guru perempuan untuk membantunya mendecorasi dewan sekolah untuk majlis persaraan pengetua kami pada hari khamis nie.. So, aku bawa skali la students aku g dewan sebab pertolongan mereka juga diperlukan.. Time aku tengah buat keje bersama-sama dengan beberape orang students perempuan dan lelaki, salah seorang dari mereka bertanya sesuatu pada aku.. Nie la perbualan kami..

Student A: Cikgu..nape cikgu tak jadi model je?? Cikgu hensem, badan pon bole tahan.. Tapi, nape jadi cikgu??

Aku: Saya ni pendek la.. Mane boleh jadi model..

Student B: Takde la cikgu..cikgu tak pendek la.. Bole punye cikgu jadi model.. Nanti saya nak BF saya macam cikgu.. Hensem dan smart..

Aku: Apa salahnya saya jadi cikgu..? Lagipon, saya memang suke mengajar..


Budak-budak zaman sekarang...berani tanya cikgu dia mcm tu kan.. Ada lagi yang berlaku.. Nanti kalo berkesempatan, aku akan share ye...

p/s: Aku sangat gembira bile tengok senyuman students aku tiap kali aku masok kelas mereka..

Monday, June 27, 2011

Moga yang TERBAEK Akan MENANG...

Assalamualaikum..

Hai readers... It is just around the corner.. Yeah, final IMAM MUDA 2011 bakal melabuhkan tirainya dan salah seorang dari dua finalis yang bakal bertanding pada episod akhir ini bakal dinobatkan sebagai Imam Muda 2011.. Its gonna be on the 1st July (Jumaat malam) at 9.00pm, channel 106. 

Calon akhir Imam Muda 2011

Aku tengok setiap minggu rancangan realiti yang sememangnya berkualiti ini.. Memang both of them layak ke final.. Both Imam Muda pernah bergelar pelajar terbaek mingguan sebanyak 2 kali.. Bukan itu sahaja, tutur kata, bait-bait bicara serta hujah-hujah mereka menunjukkan yang mereka memang berkarisma dan layak untuk memegang gelaran IMAM MUDA 2011.. Mereka mempunyai kredibiliti yang tinggi dan pastinya, mereka mampu menggalas tanggungjawab sebagai Imam Muda seperti mane Imam Muda Asyraf lakukan.. 

Wish both of them all the very best! 

p/s: Tak sabar nak tunggu rancangan terbaru 'USTAZAH PILIHAN'..

Sunday, June 26, 2011

DANIEL ADIE Minta Maaf...

Assalamualaikum...


Tetibe tajuk tak menahan... Dah nak raya ke? Jab2...puasa pon belom lagi kan?? Ye la, tiba-tiba minta maaf.. Maaf bukan hanya untuk bulan syawal je ok.. Kalo ade buat salah, then minta la maaf.. Takde jatuh maruahnye kalo kite minta maaf kat orang especially kalo kite betol-betol dah buat salah kat orang tu.. 

Rasenye, bloggers yang memang follow Blog DANIEL ADIE ni tahu yang aku skang sudah bekerja.. Walaupon hanya menggalas jawatan sebagai guru sandaran di sebuah sekolah menengah tidak jauh dari rumah aku tetapi tugas, tanggungjawab, cabaran tetap sama seperti guru-guru laen.. I never ever take for granted on every single thing that I do.. Bukan mudah ye untuk mencari rezeki yang halal.. Everything is counted..

Oh ye, sejak dah keje nie, aku dh agak jarang on9.. FB or even Blogging.. Aku bukan sahaja mengajar kat sekolah tu, tapi aku ade jugak buat part-time dan juga kerja-kerja laen.. Aku kene cari duit.. Untuk my 'WIFE'.. Yes! Aku dh 'KHAWIN'.. Aku kene cari nafkah utk 'WIFE' aku.. She is my responsibility right now.. I love her so much! Aku hanya inginkan yang terbaek untuk dia.. With all the reasons stated, aku agak kurang meluangkan masa untuk blog dan juga FB.. Maafkan aku..

Tapi aku berjanji aku tidak akan membiarkan blog aku nie bersawang.. Aku akan cube sedaya upaya untuk mengupdate entry ya.. So, for those followers, readers, or silent readers yang menjejakkan diri ke blog DANIEL ADIE, u guys don't have to be worried.. Entry-entry akan menyusul dalam blog DANIEL ADIE nie..

p/s: Thanx so much for reading and drop your comments on my humble blog..

Saturday, June 25, 2011

Aku TAK FAHAM la...BOLEH TOLONG X??

Assalamualaikum..

It was last two days.. In order for me utk sah jawatan sebagai guru sandaran, one of the MUST things that I have to do is angkat sumpah.. Angkat sumpah untuk membuktikan aku nie bukan penagih dadah, dan juga tidak pernah melakukan apa-apa kesalahan jenayah.. 



Aku hanya mengikut arahan.. So, I went to Kompleks Mahkamah Daerah Melaka Tengah.. I was so excited actually.. Ye la, 1st time aku pergi mahkamah.. I was imagined myself angkat sumpah yang mcm dalam TV tu kan.. But actually, it was beyond my expectation.. What happened was totally took my breath away.. 

What happened was, aku jumpe seorang pegawai perempuan India nie, tunjuk surat-suratnya, dia menyuruh aku isi tempat kosong kat surat-surat tu and then she said this.. 'Awak angkat tangan kanan, baca yang ni, ni, ni dan ni, depan saya.. Dah sudah bgtau saya..' I was shocked! Biar betik aku kene angkat sumpah depan dia.. Aku dengan BLUR nya wat la apa yang disuruh.. Yang menghairankan, masa aku tengah lafazkan sumpah aku tu, she didn't even look at me.. And bile aku dah abes lafazkan sumpah, aku kene tegur dia bgtau yang aku dh abes baca sumpah aku.. Then, lepas tu die terus amek surat-surat tu tehn baru la dia cop and sign.. 

Entry nie aku tulis bukan untuk mempersoalkan bende tu, it just dat till now, i still don't understand.. Can someone explain to me or sape2 je la yang ade experience dalam bab angkat sumpah nie share ngan aku memang itu ke yang perlu dilakukan??? 

Sekali lagi aku ingin jelaskan ya..aku tulis bukan untuk mempersoalkan apa-apa ya.. Cuma, aku tidak faham and I need a clear clarification from someone who clearly understands it.. Do help me out.. 

p/s: Malu bertanya sesat jalan...  

Thursday, June 23, 2011

Aku MENGIDAM....

Assalamualaikum...

Entry nie dah lame aku nak update.. Tapi, terbantut dek ade entry laen yang mendatang... Yup2.. Memang aku dah lama mengidamkannya.. Bukan apa...aku suka konsepnya.. Bersih dan suci.. Kalo kene tempatnya, maka akan hasilnya pasti akan menggembirakan empunya badan dan juga mereka yang melihatnya.. 

My bad! I was talking around the circle.. Terus pada tujuan entry nie je la k.. Last week, I had this opportunity which I already imagined the result of it.. Lame gile dah mengidam nak buat bende nie..

Enough with the talking.. Nie la yang aku idam-idamkan.. Aku idamkan photoshoot serba putih.. Suci la katenye.. Oh ye, bagi mereka yang friend ngan aku kat FB, myb dah tengok dah pictures nie.. Tp, aku belom update lagi kat blog kan.. So, tu yang kau nak share dengan mereka yang tak tengok lagi.. Tp, ade ke?? Errrr...x tau la.. Oh ye, 1st picture is my fav.. 






What do u guys think about these pictures?? Which one is ur fav?? 
Lega..impian dh menjadi kenyataan..huhu...akhirnye ade gak koleksi picture aku serba putih..best2!! Pasnie nak wat photoshoot yang tak pernah lagi aku buat.. Tp, ape ye?? Errr...sape nak bg cadangan? Bole la sumbangkan cadangan anda untuk dipertimbangkan ya... Tq2...

p/s: My Fav color is WHITE..

Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday # 4

Assalamualaikum..


p/s: Sangat TERHARU... 

Tuesday, June 21, 2011

Dah Lama Tak PENAT Macamnie..

Assalamualaikum...

1st day back for teaching.. Dah lama dah tak penat macamnie.. And indeed, kestressan telah dirasai..

All new for the very 1st day... Shirt, Slack, & Shoes..

Tempat aku.. 

Hari nie kelas agak pack.. 5 periods.. And after the school session ended, ade la pulak meeting untuk majlis persaraan pengetua.. Errr..dh dpt tugas dh pon.. Senang je..jadi pengambut tetamu je pon.. Abes meeting kol 4.15 then smpai rumh dalam kol 4.30.. Pastu, tanggalkan tali leher and then.....

Terus tak sedarkan diri..

Tak sempat nak salin baju.. Oh ye, picture ni adik perempuan aku yang amek.. Nie betol2 candid..xde maknenye nak pura-pura tido.. Serious letih gile.. Nie tgh wat entry nie pon aku rase nak tido je.. Esok punye lesson dh prepare ckt2.. Oleh kerana subject-subject yang aku ajar jauh berbeza dengan bidang aku, so aku kene banyak membaca untuk membolehkan aku memberi pengajaran yang baek.. So, sepanjang dalam bilik guru aku abeskan membaca buku text dan juga buku rujukan..

Alhamdulillah..everything went well for my very 1st day.. Yang penting, bile aku masok je dalam kelas aku dengar students perempuan cakap 'YES..Cikgu nie masok kelas kite..' 

Ok..tu je la nak share utk entry hari nie.. Nak study nie utk kelas esok..


p/s: Tak rugi BANYAK MEMBACA..

Monday, June 20, 2011

Hanya Ada SATU Je Kat DUNIA Nie..

Assalamualaikum...

Petang tadi aku jumpe ngan ZIZIDIAZORA lagi tau.. He invited me to join something but unfortunately I didn't make it.. But still, he insisted me to meet him because he has something that will definitely make my day.. 


When I saw that thing, I was thrilled because its BIG! And he said that this present is special.. Hanya ada SATU je kat dunia nie.. I was saying in my heart 'U got to be kidding me..' Pastu tengok la dalam tu.. 'Errr...xkan la bagi ihram kot..' Pastu aku keluar kan and I was so surprised bile aku buka hadiah tu... 


Haaaa.... Indeed, MEMANG HANYA ADA SATU DALAM DUNIA nie..  Ianya adalah tuala yang ada tulis nama DANIEL ADIE..

Terharu gile nie.. BEST BEST BEST!! Thanx so much ZIZIDIAZORA...


p/s: Memang hanya ada SATU sahaja insan bernama DANIEL ADIE dalam dunia nie..


Sunday, June 19, 2011

Pameran Pengantin_Part 2

Assalamualaikum..

Hari tu ade update pasal pameran pengantin kan? Ala...yang pelamin gempak-gempak yang menjadi impian kalian tu.. Errr..x ingat jugak? Xpe-xpe..bole click entry nie.. [ Pameran Pengantin_Part 1 ]..

So, kali nie ade lima lagi pilihan pelamin yang indah yang bakal membuatkan kalian yang membaca akan start berangan-angan untuk hari bahagia anda.. 

Yang PERTAMA..

This is my fav! Swan ye.. Sangat menarik..

Yang KEDUA..

Yang nie pon cantik.. Konsep ala-ala kereta kuda...

Yang KETIGA.. 

Konsep ISTANA.. Mewah...

Yang ke EMPAT...

Ade elemen cermin jugak.. Very nice...
Yang ke LIMA..

Yang nie simple but yet still nmpk menarik..

Haaaa....now, bole pilih lagi...Dan bole dah start angan-angan.. Alaaa...tak salah angan-angan..sebab dari angan-angan la datangnya usaha untuk berjaya dan bole capai ape yang diinginkan.. So, konsepnye senang.. Kalo nak pelamin mcmnie, kene la usaha... masih belom terlambat.. Banyak masa lagi untuk kumpul duit...huhu..

p/s: Mahu gapai cita-cita dahulu sebelum mendirikan rumah tangga..

Saturday, June 18, 2011

A Small Preparation..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..I walked in an interview yesterday morning and alhamdulillah I got the position and I've officially started working just after I registered to that particular school.. Yes! I'm back for teaching.. 

I need to prepare myself.. 1st and foremost, kene la SHOPPING! 

Errr...Shopping sorang-sorang je.. Xde teman.. *feeling sedih la pulak..


At 1st hanya nak beli kasut, sehelai slack dan jugak sehelai kemeja.. But end up I bought an extra of shirt and also a t-shirt.. Errr..tp kan, bile dh beli t-shirt tu rase menyesal lak..yang menjadi lagi masalah, kalo aku tak beli t-shirt tu, aku akan menyesal gak.. So, mcmane tu? Aku sendiri pon tak faham..

So, Yes! I'm back for teaching.. But unfortunately aku tidak mengajar subject yang aku sepatutnya mengajar.. Aku kene mengajar dua subject yang sangat berbeza dan memerlukan aku untuk sangat banyak membaca.. Sangat tak sabar untuk kembali mengajar.. I just dearly miss teaching.. So, wish me luck guys..


p/s: Errr...rambut kene gunting...kasi kemas..

Friday, June 17, 2011

The GABANA BOUTIQUE & BEAUTY Photoshoot

Assalamuaikum..

The last Wednesday was the day of fun.. Aku dan Hizami telah diberi sepenuh kepercayaan untuk memperagakan baju kemeja dan juga jeans dari koleksi Gabana Boutique & Beauty yang berpengkalan di Alor Gajah.. Oh ye, kalo sesiapa yang berminat untuk mendapatkan kemeja yang aku dan juga Hizami peragakan, bole singgah kat fanpage dia.. Bole click sini [ Gabana Boutique & Beauty ] Sebarang pertanyaan bole la berhubung dengan pemilik butik nie ya...

Kemeja yang pertama..


Kemeja RM54
Jeans RM51

Kemeja yang ke dua..


Kemeja RM54
Jeans RM51

Kemeja yang ke tiga..


Kemeja RM54
Jeans RM51

Kemeja yang ke empat..


Kemeja RM54
*seluar: Koleksi sendiri

Harganya sangat berpatutan..dan jeans dia, mmg selesa especially yang aku pakai.. InshaAllah..aku ingin sekali memiliki antara koleksi yang ada.. Memang memuaskan hati..

Oh ye, kemeja yang aku peragakan nie available in size M, L, dan XL.. Kalo nak tahu kemeja yang aku pakai tu size ape, cer teka... XL? salah-salah.. Aku memperagakan kemeja size M.. Untuk jeans pulak, saiz bermula dari 30 sampai la 38.. Jeans yang aku pakai saiz 30 ya.. 

Untuk pengetahuan kalian juga, Butik ini juga ada banyak koleksi untuk pakaian golongan HAWA juga.. Like seriously, mmg cantik-cantik.. Kalo x caye, bole check out fanpage butik nie ya..


p/s: Photoshoot waktu tengahari.. Mmg TERBAEK la!


Thursday, June 16, 2011

The MAKING of.....

Assalamualaikum...

Wat a great day I had yesterday.. Ari nie ade photoshoot utk sebuah butik nie.. Entry hari nie just nak share ngan kalian pictures candid yang sempat diambil oleh photographer.. 

Rambut adalah ASET ya...

Entah ape la yang aku cakap ngan Hizami nie..

Posisi yang sama..! Exactly the same!

Untuk picture yang terakhir tu, aku terkejut tengok.. kami langsung tidak plan pon utk wat pose yang sama.. Seriously..! Hebat gile kebetulan itu...

Ok..itu sahaja entry pendek utk kali ini.. Penat dan mengantok..!

p/s: Hitam dan Putih warna kehidupan..

Wednesday, June 15, 2011

Wordless Wednesday # 3

Assalamualaikum..


p/s: Alhamdulillah..lepas sudah hajat di hati..

Tuesday, June 14, 2011

TAHNIAH Eiz Fyzal..!

Assalamualaikum..

Entry nie atas permintaan oleh pemenang perlawanan bowling empat penjuru.. Errrr...sesuka kati je aku bagi nama,,huhuhu... Last saturday, Hizami, Qarl, Fyzal and I went to play bowling at MIBC.. FINE! AKU KALAH! I was the 1st runner up..

 Fyzal, Daniel Adie, Hizami, Qarl

So, keputusannya...
TAHNIAH KEPADA FYZAL! 

So, itu je utk entry kali nie.. Wah! Gile dengki kan...mane tidaknya, bila time aku menang maen bowling, gila panjang entry aku tulis..tp, bile kawan aku yang menang, ciput je entry yang aku tulis.. Bukan dengki la..cume...errr...cume....errrr... Takde alasan la.. Sebabnye senang je sebenarnye...kalo aku menang, wajib la aku share kat blog aku kan.. Kalo kalah, terus rasa macam x penting je nak share.... *pengakuan jujur nie.. 

Okla..rasenye dh agak panjang entry nie.. Oh ye, Fyzal nie ade blog jugak.. Cume, x berapa aktif je. aku yakin, entry kali nie mesti dia komen..!

p/s: Kalo dia x komen, SIAP LA!

Monday, June 13, 2011

Lamanya Tak Jumpe....

Assalamualaikum...

Hai readers.. Tatkala ramai yang tgk final AF9 malam tadi, aku dengan senang hati kuar melepak ngan kawan aku yang lame sangat aku x jumpa.. Bersyukur sebab akhirnya aku dapat jumpa dia.. Dapat hubungi dia dengan bantuan sepupu aku.. Terus call and then ajak lepak.. Sangat la excited utk jumpe dia.. 

Tempat jumpe mesti la kat OldTown.. My fav place tu.. Datang bukan untuk makan, so both of us just order roti je.. 


Dan ini pula kawan aku yang aku maksudkan..


Ibrahim Yusuf

Ya Allah.....dia sangat la kurus!! Dah bertambah kurus.. But yang paling penting, MAKIN JAMBU!! meleleh air liur gadis-gadis di luar sane..haha.. Actually, dia baru balik dari UK..bukan Ulu Klang ya. Errr...sebenarnye aku yang baru dapat tau yang dia dah balik Malaysia.. So, banyak la yang kami kongsi cerita.. Sangat banyak.. Tak puas rasanya spend time almost 2 hours td.. Antara yang kami borak pasal study, kerjaya, personal life dan x lupa juga, ade la jugak sentuh pasal relationship thingy.. Normal la kan...? hahahaha..

So, ok la..tu je nak share ngan kalian utk entry kali nie.. Have to go...Salam..


p/s: Biarlah berkawan dengan orang yang kita tau hati budinya..

Sunday, June 12, 2011

Itu SEMUA FITNAH!!

Assalamualaikum...

Nak share kiriman message yang aku dapat kat FB malam semalam..


 Ingin aku jelaskan disini dengan sejelas-jelasnya.. 

DANIEL ADIE CUME ADA 1 SAHAJA ACCOUNT FB, ADA 1 SAHAJA BLOG,
& ADA 1 SAHAJA ACCOUNT TWITTER... 

Oh ye, ade gak FS  dan MYSPACE tp dah terlalu lama x buka.. Selaen dari apa yang aku tulis di atas, kalo ada account laman social laen yg gune my pictures, ITU BUKAN DANIEL ADIE..!!

So plz...aku harap, selepas ni tiada lagi keraguan pasal diri aku lagi dalam fikiran pembaca-pembaca blog aku nie.. 

Thanx pada insan yang bertanya tu.. I really do appreciate it..


p/s: Tak tahu nak cakap apa...

Saturday, June 11, 2011

JANGAN berCAKAP sambil MAKAN!

Assalamualaikum...

Hai readers.. Wat a wonderful day.. Hari nie aku berpeluang lagi bertemu dengan insan bernama ZIZIDIAZORA. Tp, kali nie lagi best sebab aku berjumpe dia bersama salah seorang blogger yang dia jugak ade komen iaitu Hizami.. Selepas hari aku bertemu dengan dia last week, dia berhajat nak jumpe personally la dengan Hizami nie. So, Zizidiazora nie mengajak aku dan Hizami untuk minum petang bersama beliau di tempat beliau.. 

Mula-mula kami berborak selama lebih kurang 30 minit.. Lepas itu beliau telah menghidangkan kami minuman petang yang sangat-sangat best! 

Pemandangan yang indah sambil menu minum petang yang sangat BEST: Mee Kari, 5 jenis kuih, Minuman panas dan sejuk..

Memang terbaek la.. We didn't expect this.. Time aku jumpe beliau hari tu, errr.. bole bace entry nie [ Bertemu ZIZIDIAZORA ] beliau ada cakap akan sediakan minum petang untuk kami, tapi aku xde la expect sampai mcmnie sekali minum petang kami tu.. Thanx so much! Kenyang gile.. 

Banyak sangat yang kami borak..yang penting banyak juga ilmu baru yang kami belajar dari beliau.. He is now working on a very interesting research and inshaAllah hasil kajian beliau akan dibukukan.. Buku itu WAJIB utk kalian perolehi sebab sangat menarik.. Ianya sesuatu yang kalian tidak pernah terfikir tetapi ianya sangat memberi pengaruh besar dalam kehidupan kita.. Very interesting! Jangan risau, bila dah publish je buku tu, aku akan update kat blog aku nie ya.. So, korang bole la ramai-ramai miliki buku itu.. 

Oh ye, sebelom berpisah, Hizami dapat sesuatu...kalo nak tau, boleh la korang baca entry Hizami nanti.. Dan Hizami dan aku juga peroleh sesuatu dari beliau.. Nak tau???


kuih BUNGA PUDAK

Beliau beli kuih nie masa beliau ada program kat utara.. Oh ye, kuih nie 1st time aku dengar.. X rasa lagi.. Tp, pesan beliau 'Jangan bercakap sambil makan'..huhu..

Rasa sangat bertuah berkenalan dengan ZIZIDIAZORA nie.. banyak sangat ilmu yang aku dapat.. Oh ye, buat Faiz Farish, Zwan Sabri, Ahmad Fauzi Aryaan, ur time will come ya InshaAllah...

p/s: The Power of DOA..

Friday, June 10, 2011

Pameran Pengantin_Part 1

Assalamualaikum..

Hai readers.. Last week aku berkesempatan utk join wedding event yang berlangsung kat Kompleks Kraf dari 26.5.2011 sampai la 6.6.2011. Antara pameran yang ada adalah pelamin, busana pengantin, catering, barang-barang hantaran, perhiasan, dan banyak lagi la.. It was a huge exhibition. Focus utama aku adalah pameran pelamin. Entry hari nak share ngan kalian koleksi pelamin yang ada kat sane sewaktu pameran berlangsung. Be prepared cos what you guys are gonna see will surely take your breath away.. 

Kali nie nak share 5 koleksi pelamin yang menarik yang aku pilih.. 

1: Nie pelamin dari ARJUNA CIPTA.. (tempat aku cari makan..hehe)
2: Pelamin nie simple..tp, LESS IS ALWAYS MORE!

3: Aku suke yang nie jugak.. Interesting Concept!
4: Suke pelamin nie sebab CERMIN!!! 
5: Traditional dan moden konsep berGABUNG! 

So, yang mane 1 menjadi pilihan anda dihari bahagian anda nanti?? Pilih-pilih.. REMEMBER!!  Anda hanya bole pilih hanya SATU sahaja...

p/s: Jangan tanya berapa harga sebab aku x tanya pon..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...